Ricsi

Szia!

Ennek az űrlapnak a kitöltésével hozzájárulhatsz ahhoz, hogy minél hitelesebben és hatékonyabban terjesszem az EMK tudatosságát. Fejlődni szeretnék a visszajelzésed által!

A megfogalmazással még például a tudatosítás vagy az ünneplés/gyász iránti igényeid is teljesülhetnek.

Ha angolul írsz, megkönnyíted a nemzetközi EMK szervezettel való akkreditációm, neked pedig gyakorlás lehet.

A nevedet nem kérdezem, hogy ne kezeljek potenciálisan személyes (azonosításra alkalmas) adatot, és így ne várja tőlem "a Jog", hogy tájékoztassalak a kezelésről és kérjem tevőleges beleegyezésedet. Ha mégis megadod a szövegben, az segíti az akkreditációs folyamatot. Még ha azonosításra alkalmas adatot is adsz meg, ezekhez csak én férek hozzá, és senkinek nem adom át.

A billentyűzeted TAB-jával könnyen-gyorsan ugorhatsz a következő mezőkre. (Shift+TAB-bal visszafelé.)

Mikor volt a foglalkozás (első napja)?

Mennyire és milyen szempontokból volt neked hasznos a képzés, illetve a munkám? Hogyan lehetne rajta fejleszteni?
How helpful was this training (or the candidate’s contribution to the training)? In what ways was it helpful? In what ways might it be improved?

Milyen szempontból voltál elégedett, esetleg elégedetlen azzal, ahogyan bemutattam egy-egy témát vagy válaszoltam kérdésekre, bizonytalanságokra? Mit tettem vagy mondtam, amellyel hozzájárultam az elégedettségedhez vagy elégedetlenségedhez?
In what ways were you satisfied or not satisfied with the way the candidate presented materials and responded to your questions and concerns? What in particular did the candidate do or say to contribute to your satisfaction or dissatisfaction?

Mennyire voltál oldott és nyitott a képzés során? Mit tettem vagy mondtam, amivel hozzájárultam ehhez?
How comfortable and connected did you feel at this training, and what, if anything, did the candidate do or say that contributed to that experience?